Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

6 kamper har nå Aldershot spilt uten tap. Med en skuffende uavgjort mot York sist helg friskt i minne så fant endelig Shots nettmaskene igjen mot Maidstone United.

Benyu satte inn 1-0 på denne måten!

For 2293 tilskuere hadde tatt turen til Gallagher Stadium og kamp nr 31 i sesongen. Med tanke på at avstanden opp til playoff før avspark i dag var på 5 poeng, så bør Aldershot slutte å surre bort poeng som de gjorde sist helg hjemme mot York. I hvertfall hvis det skal bli noen kamper i mai også!

Kundai Benyu skjønte alvoret i det og klinte likesågodt frisparket Aldershot ble tildelt etter 19 minutter, rett i nota! Noe som skulle vise seg å være beholdningen for de første 45 minuttene.

I den andre omgangen så var vertene mye mer med, men Jake Cole i Shots-målet holdt godt unna. Og når navnebror Gallagher sikret alle poengene 4 minutter før slutt, så gikk nok noe av lufta ut av Maidstone-ballongen.

Med dagens 2-0-seier er vi nå to poeng bak playoff. Men Dover har en kamp til gode og kan med seier i sin hengekamp øke avstanden fra 2 til 5 poeng igjen. Viktigheten med 3-poengere fremover er som alle skjønner veldig viktig.

Neste helg er Barrow gjester på EBB Stadium. Laget ligger to poeng bak Shots på tabellen, men har to kamper tilgode på oss. Altså en kamp som vi bare må vinne med andre ord.

Benyu's flotte scoring etter 19.minutter

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..