Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

Aldershot hadde alle tiders mulighet til å få en liten luke ned til dagens motstander Barrow. Men rotet det virkelig til mot gjestenes 9 tapre menn.

Kampen mot Barrow endte 2-2.

For de drøye 1800 som hadde tatt turen til EBB Stadium denne kalde februar-ettermiddagen rakk knapt å sette seg ned før hjemmelaget hadde satt standarden. Matt McClure satte inn 1-0 etter bare minuttet av oppgjøret.

Will Evans satte inn 2-0 etter 26 minutter og Shots hadde god kontroll på dette viktige oppgjøret.

Men etter gjestenes redusering i det 72.minutt så skjedde det ett eller annet med både kampen og hjemmelaget. Det hardnet til og etterhvert fikk dommeren nok å gjøre og plutselig var gjestene fra Barrow redusert til 9 mann! Men alikevel var det de som presset Aldershot lenger og lenger bak på banen. Og når utligningen kom på overtid føltes dette mer som ett tap enn en uavgjort.

Men fortsatt 2 poeng opp til den siste play-off plassen så ting ser ikke så aller værst ut alikevel. Men Aldershot må slutte med å gi bort poengene på denne måten om målet om play-off skal bli en realitet i mai.

Neste uke tar vi turen til Wales for å møte Wrexham.

Matt McClure gratuleres med sin scoring etter bare 1 minutt.

En glad gjeng etter 2-0. Men slik skulle det altså ikke gå..

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..