Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

Aldershot hadde ikke kniven på strupen for å fortsatt henge med i racet om en play-off-plass etter dagens runde. Men du verden så viktig det var med ett godt resultat mot middelhavsfarer Wrexham på bortebane i dag. Gary Waddock's menn skuffet ikke!

Aldershot tok 3 poeng mot Wrexham i ettermiddag!

4308 tilskuere hadde kommet seg innenfor portene på Racecourse Ground for å se den 33.serierunden mellom hjemmelaget og gjestene fra Aldershot. Før avspark sto Shots bokført med 7 kamper uten tap.

En målløs og jevn 1.omgang gir jo selvsagt alltid håp om en åpnere og og mer sjansefull 2.omgang. Men vi måtte vente helt til det 71.minuttet av kampen før det skjedde noe. Scott Rendell satte inn den forløsende 1-0-scoringen for gjestene.

Ti minutter senere var ledelsen doblet - Jim Kellermann satte inn 2-0 for gjestene. Og derfra og ut så holdt Aldershot stand.

Dermed var den 8 strake kampen uten tap ett faktum og ikke mindre viktig er poengene - 3 viktige og nye poeng. Og faktisk den aller første på 21 forsøk mot nettopp Wrexham på gjestenes bane.

Neste helg er Bromley gjester på EBB Stadium. Drømmen om Wembley lever i beste velgående...

 

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..