Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

Aldershot gjorde kort prosess på gjestene Bromley FC. Shots 34.seriekamp for sesongen endte med sesongens hittil største seier; 4-0-seier.

Aldershot vant 4-0 mot Bromley

Aldershot gjorde kort prosess på gjestene fra Bromley, men det som begynner å bli mer interessant nå er om Shots skal karre seg til en play-off-plass når sesongen er over 29.april. Det gjenstår 12 kamper av sesongen så det er alle tiders mulighet nå.

Det gikk en drøy halvtime i dagens oppgjør før de 2014 på EBB Stadium kunne juble for første gang i dag. Nick Arnold startet ballet med sin scoring i det 37.minutt. Da alle var klar til pause og en meget fortjent Aldershot-ledelse, satte Shamir Fenelon inn 2-0 til Aldershot. Og når Jake Gallagher satte inn 3-0 bare to minutter ut i den andre omgangen, så var det game-set-match for gjestene.

4-0 var ett flott langskudd fra Matt McClure i det 83.minutt.

En imponerende forestilling fra Aldershot som dermed kunne bokføre sin 9 kamp på rappen uten tap.

Tabellmessig så ligger Shots på en 6.plass - fortsatt bare 2 poeng opp til Dover som også gjorde jobben sin i ettermiddag.

Ny kamp på tirsdag da Eastleigh er vertskap for den 35.serierunden.

Motstandernes keeper spreller - slikt liker vi :-)

Fenelon blir gratulert for sin scoring

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..