Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

Aldershot tok ledelsen mot Eastleigh tirsdag kveld, men ett rødt kort for Shots skulle bli avgjørende for utfallet av kampen.

Kanu jubler for sin 1-0-scoring

For uten Jim Kellermann's røde kort etter 25 minutter, så er undertegnede ganske sikker på at dette hadde blitt 3 poeng til Aldershot.

Dette skulle bli en kamp hvor begge lag hadde hver sin omgang. Aldershot den første og Eastleigh den andre.

Gjestene åpnet bra og hadde blant annet ett stolpeskudd og en som ble reddet på streken i løpet av de første 25 minuttene. Men så kom altså Kellermann's (unødvendige) stempling som resulterte i direkte rødt. Men Shots fortsatte som vanlig og belønningen kom i form av Idris Kanu's scoring etter 42 minutter.

Men som nevnt, så var det vertskapet som hadde de siste 45.minuttene og presset på voldsomt i starten av den andre omgangen. Dette ga ikke resultater for Shots red av stromen. Men det som var ekstra bittert var at vertskapet fikk sin utligning - 10 minutter før slutt.

Aldershot har 10 kamper uten tap og har fortsatt godt heng på play-off. Dover som ligger på 5.plass, fikk ett surt tap for Woking i denne runden også. Så avstanden opp til 5.plassen er nå 1 poeng.

Lørdag kommer serieleder Lincoln City på besøk til EBB Stadium.

Sjefen sjøl maner sine gutter til innsats

Scott Rendell prøver seg

 

 

 

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..