Copyright 2017 - Aldershot Town FC-Supporters of Norway
  • Velkommen til nye og enklere hjemmesider

  • For kun kr 100,- er du medlem!

  • Tippekonkurranse foran hver kamp

  • Besøk vår webshop

Velkommen til aldershot.no

Velkommen til Norge's kuleste supporterklubb å være medlem i, ATFC - SON. Vi driver en av Norge's minste supporterklubber men desto mer sjarmerende!

Vi holder deg oppdatert

Supporterklubben holder DEG som medlem oppdatert av ALT som har med Aldershot Town FC å gjøre. Dessuten er vi på sosiale medier i tillegg!

Bli medlem i dag og du får:

Sesongfolder, terminlister på magnet til kjøleskap, egen konto på aldershot.no, mulighet til å handle Shots-effekter, etc. Alt samlet på ett sted! 

Aldershot holdt nullen mot serieleder Lincoln City på EBB StadiumMen hjemmelaget maktet heller ikke å score i en relativ sjansefattig kamp.

Aldershot og Lincoln delte poengene i en sjansefattig kamp.

Hele 3595 hadde tatt turen til EBB Stadium for å se om Aldershot skulle klare å tukte serielederne. Men ingen av lagene klarte kunststykket med å score og derfor ble poengene broderlig delt. Rapportene tilsier at kampen var relativ sjansefattig, så en U i denne var kanskje like greit. 

11 kamper på rad uten tap er fasiten for Aldershot nå og laget er inne i sin beste form på 9 år!

Tabellmessig så ligger fortsatt Dover poenget foran i og med de også spilte en U i dagens runde. Men de har fortsatt en kamp til gode.

Neste lørdag venter Guiseley på bortebane for Aldershot.

Dueller var det ihvertfall i denne kampen også.

Idris Kanu med god kontroll

Få alle resultatene på SMS

Få alle resultatene til Shots direkte på din mobil

Interessert i å få alle Aldershot-resultatene rett på din mobil? Les mer i menyen øverst under "SMS-varsling".

Vi kan tilby betaling med kort

Betal med kort via PayPal

Ønsker du å betale med kort i vår webshop, kan dette gjøres via PayPal. Bare husk å velge "PayPal" som betaling når du sjekker ut av shopen.

Welcome to Aldershot in Norway!

For our English visitors: Welcome to the Norwegian Supporters Club of Aldershot Town FC. All pages in our site are in norwegian and we think you NOT will find it interesting (unless you are very good in Norwegian) :-)

Feel free to contact us if you have any question at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..