Fellestur # 3 – oktober 2012

Eneste hyggelige minne fra turen i 2012 – maskoten på EBB Stadium

Vår tredje fellestur (og foreløpig den siste hittil) til England og Aldershot stod på trappene i oktober 2012. Nærmere bestemt fredag 19.oktober til mandag 22.oktober. To kamper sto på programmet for denne turen; Aldershot-Rotherham og én kamp i Premier League, QPR-Everton.

I utgangspunktet var det mange som hadde satt seg opp til tur, men skuffende nok var det bare supporterklubbens leder og nestleder som var å finne på Gardermoen fredag morgen.

Turen med Norwegian fra Gardermoen til Gatwich gikk meget bra. Således gjorde togturen inn til London og videre med «tube» til Bayswater, hvor vårt hotell var denne gangen. Bayswater Inn het vår residens for vår tredje fellestur. Eneste vi hadde å utsette på dette hotellet var litt slitne senger. Ellers ett helt greit hotell!

Etter mye reising, så skulle vi atter en gang treffe vår faste mann i England, Mark Maynard, over ett par øl. Ett knippe puber ble besøkt fredag ettermiddag, samt litt shopping i diverse butikker (de hjemme må jo også ha noe….). Men da klokken nærmet seg 19.00 begynte våre slitne kropper å skrike etter å komme tilbake til hotellet for en etterlengtet hvile! Utslitte var det nok kvelden ca 21-22 fredag kveld.

Lørdag morgen startet med en frokost i det noe overfylte hotellet. Etterhvert fikk vi somlet oss ned på Victoria Station og platform 10 hvor toget inn til Aldershot gikk. Atter en gang var vi på vei tilbake til EBB Stadium. For en herlig følelse!

Vi traff på Mark i Wellington Shopping Centre i Aldershot og tok oss derifra spaserturen til EBB Stadium. Her svidde vi av noen pund på Shots’ nye supportershop. Ett eldorado for en enhver Shots-fans!!!

Ett par drakter, ett stk skjerf, noen andre Aldershot-effekter senere ventet ett par «pint» i John McGinty Lounge før avspark. Avspark nærmet seg med stormskritt og gleden over atter en gang være tilstede på EBB Stadium under en League Two-kamp var absolutt til stede.

Men hvilken nedtur denne kampen skulle bli, rent sportslig. Shots fikk regelrett «grisebank» av gjestene Rotherham United og laget ble pepet av banen etter 0-3 på sin egen hjemmebane. Togturen tilbake til London etter kampen var grusomt lang. Skjelden hadde vi sett Aldershot vært SÅ grufulle!! Rett og slett skrekkelig dårlig! 

Lørdagen ble avsluttet med en matbit og relativt tidlig i seng .

Søndag morgen og ny kamp på menyen. Gårsdagens hjemmetap var lagt bak oss og nå var vi klare for Premier League. Etter en fin søndag i London satte vi etterhvert kursen mot Loftuse Road. Etter en del øl på diverse puber kom vi oss også etterhvert innenfor portene på Loftuse for å overvære QPR-Everton. Litt annen stemning var det her enn det var på EBB Stadium 24 timer tidligere. Kampen var jevnspilt men vi syntes begge at hjemmelaget hadde fortjent alle tre poengene, selv om det endte med 1-1.

En kort tube-tur senere var vi tilbake på hotellet for å pakke og gjøre oss klare for avreise tilbake til moderlandet neste morgen.

Tidlig avreise var det mandag morgen da vårt fly gikk fra London ca 09.20 og landet i Norge 12.15, ganske så presist. 

En liten times biltur nordover, så var vi atter en gang vel hjemme fra nok en god fellestur til England og Aldershot. Definitivt ikke den siste!!!